Flaut fra våre folkevalgte

Flaut fra våre folkevalgte thumbnail
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
By
Published: December 12, 2009

Related

  Illustrasjon: Lene Kjennerud
  Illustrasjon: Lene Kjennerud

  Da nærmer Obama- og Hollywood-hysteriet seg slutten. Oslo har vært som en middels beleiret by, media har ikke skrevet eller laget reportasjer om annet og snart regner jeg med at det kommer sjokolader med Obama-smak.

  For å toppe det hele så er våre kjære, jordnære og konservative folkevalgte fullstendig i en Obama-rus. Dagrun Eriksen som til vanlig er en jordnær og ydmyk politiker fra hyggelige og snille Krf får helt hetta når Will Smith går forbi og fniser og kniser over Twitter (på direkten, selvsagt), mens Kari Henriksen er opptatt av å få tatt et dårlig mobilbilde av Obama som knapt kan skimtes i det fjerne. Hun skal jo selvsagt legge det ut på nettet, kan forstå.

  Personlig har jeg glatt hoppet over alle artikler om Obamas Oslo-besøk. Jeg er lei alle analysene, alle bildene av flyet og bilen hans, rulletrappen som skal brukes ned fra flyet, den røde løperen og politiet i forskjellige øvelsessituasjoner.

  Tenk det, jeg har hoppet over så mye av dette som jeg kan, og allikevel er jeg dritlei. Men jeg har en følelse av at stortingsrepresentanter og journalister er veldig glade. De har jo ikke måtte tenke på noe annet i flere dager. Journalistene trenger ikke lete opp og jobbe med noe dypere eller meningsfullt som faktisk angår mennesker i dette landet, og politikerne får fri fra plagsomme journalister og kan faktisk ta et bilde LIVE av selveste Obama.

  Eller enda bedre; Will og Jada Smith!

  Tenk det! Og de er til og med bare mennesker, Eriksen…

  Tagged with:

  Tips en venn Tips en venn

  Siste kommentarer

   Ordtaket