Klimaets Watergate-skandale

Klimaets Watergate-skandale thumbnail
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
By
Published: November 24, 2009

Related

  Illustrasjon: Lene Kjennerud
  Illustrasjon: Lene Kjennerud

  Før klimamøtet i København ser vi nå at de som er de mest innbitte forsvarerne av svindelen til FNs klimapanel (IPCC) står frem i tur og orden. Det er først og fremst Eystein Jansen og Helge Drange fra Bjerknes senteret, Cicero og klimaavdelingen ved DNMI inkl. YR.no. NRK, TV2 og dagspressen er selvfølgelig også med. Av de politiske partiene er alle unntatt Fremskrittspartiet med på galskapen.
  Ellers er nå en av de største vitenskapelige skandaler noen sinne på gang, da en hacker har vært inne på Hadley CRUs servere og hentet ut store mengder data og e-poster som er lagt ut på internett. Her kan man søke: http://forkbomb.org/~ml/cmail/

  Dette viser tydelig et nettverk hvor fremtredene forskere med tilknytning til IPCC har vært engasjert i massiv svindel, og at menneskeskapt global oppvarming er en stor bløff. Mailene i dette nettverket viser at de bevisst og i god konspiratorisk ånd har prøvd å kontrollere informasjonen om klimaforskning ved å kontrollere de vitenskapelige journalene for dermed å hindre kritikere i å publisere. De prøver også å hindre at kritiske artikler skal komme med review-prosessen som fører frem til klimapanelets rapporter. De manipulerer data og sletter data for at andre forskere ikke skal kunne etterprøve deres konklusjoner. Det er en politisk agenda som skal fremmes med alle midler. Mailene viser også at den norske edderkoppen i nettverket er Eystein Jansen, lederen for Bjerknessenteret. Hans navn figurerer over 200 ganger i dette materialet. Og denne mannen er ”lead author” for Norge når det gjelder kapitlet om fortidsklima i den siste IPCC-rapporten!

  Og vi ser nå at den ene klimabløffen etter den andre blir avslørt i nye forskningsrapporter. Vi hører også ting som enkelte av oss har visst lenge, nemlig at naturen ikke har noe problem med å absorbere den CO2 som menneskene slipper ut. Vi hører også at Himalayas breer ikke smelter bort. De har smeltet lite eller ingen ting. Ismassene rundt i verden øker og havet stiger lite eller ingen ting.

  IPCC er en politisk organisasjon som ikke er interessert i vitenskap og ærlig forskning. I forbindelse med forskernes sluttrapport til IPCC i 1995 får man et godt inntrykk av arbeidsmetodene, sitat:

  1. ”None of the studies have shown any clear evidence of climate changes due to greenhouse gases

  2. No study has positively attributed any climate change to antropogenic causes.

  3. Any claims of positive detection of significant climate change are likely to remain controversial until uncertainties in the total natural variability of the climate are reduced.”

  Til tross for dette konkluderte politikerne: “The balance of evidence suggests a discernable human influence on the global climate.”

  Imidlertid viste grafen for de siste 1000 års temperatur at det hadde vært varmere i middelalderen enn vår tid! Dette måtte man gjøre noe med. Derfor Manns Hockey-kølle i 2001- rapporten, som viste 1990-årene som de varmeste; et bestillingsverk, nådeløst avslørt som svindel av McIntyre og McKitrick.

  Mange forskere som tidligere var deltagere i IPCCs virksomhet er blitt klimaskeptikere.

  Et annet eksempel viser at selv våre egne forhandlere ikke eier hemninger når det gjelder å jukse og forfalske data. Under klimaforhandlingene med IPCC i forbindelse 2007 rapporten, viser møtereferater at Norge støttet Canadas forslag om å fjerne henvisningen til den varme perioden vi hadde mellom 1925 og 1945, da den var like varm som den perioden vi har hatt de siste årene. Begrunnelsen var at dette ble brukt som motargument! Man var selvfølgelig redd for at det da ville bli vanskeligere å føre folk bak lyset når det gjaldt bløffen om CO2 og menneskeskapt global oppvarming.

  Nå ser det heldigvis ut til at klimamøtet i København skal bli en dundrende fiasko, og da er det heldigvis et helt år til neste møte. På dette året kommer det til å skje mye og det bør da etter hvert være mulig å få satt en endelig stopper for den galskapen som IPCC representerer. Denne saken har nå eksplodert i media rundt i verden, og i USA er det nå flere som vil ha en høring i kongressen for å få frem sannheten om all denne svindelen. Og da er det vel tvilsomt om det blir vedtatt en ny klimalov også i 2010. I 2015 vil ikke Koyoto protokollen være verd papiret den er skrevet på.

  IPCC vil påføre medlemslandene en helt ødeleggende politikk. En politikk som vil resultere i enorme feilinvesteringer og bli en trussel mot mange lands økonomi, matforsyning og politiske stabilitet. Det massehysteri som nå er satt i gang bare på grunn av en feilaktig CO2 hypotese medfører at det satses veldig på biodrivstoff, noe som bl.a. vil gå hardt ut over verdens matvareproduksjon. Dette bidrar nå til at matvareprisene øker kraftig og millioner av mennesker i fattige land rundt i verden har ikke råd til å kjøpe mat, og står i fare for og sulte i hjel. FNs klimapanel er i ferd med å bli verdens-samfunnets største fiende.

  Tips en venn Tips en venn

  Siste kommentarer

   Ordtaket