Norsk støtte til Talibanskoler

Norsk støtte til Talibanskoler thumbnail
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
By
Published: November 10, 2009

Related

  Illustrasjon: Lene Kjennerud - Nyhetsblikket.no-logo
  Illustrasjon: Lene Kjennerud - Nyhetsblikket.no-logo

  Nå viser det seg at norske myndigheter, på tvers av hva de før har hevdet, ikke har kontroll med den økonomiske støtten de gir til koranskoler i Pakistan. Dette melder Dagbladet. TV2 har avdekket at pakistanske myndigheter har måtte stenge flere slike skoler fordi de støtter og rekrutterer til Taliban.

  Støre har selv støttet dette skole prosjektet og sagt at det fremmer toleranse. De jenter og kvinner som blir undertrykt av Taliban er jeg ikke så sikker på støtter utenriksministeren vår i dette. Det må også samtidig være pinlig for vår rød-grønne regjering som er sterkt kritisk til private, og spesielt kristne kan man få inntrykk av, faktisk støtter skoler som nekter jenter skolegang eller grunnleggende rettigheter.
  Er det virkelig regjeringens hensikt at man fremmer toleranse på bekostning av menneskerettighetene? Er det regjeringens hensikt å føre to vidt forskjellige linjer hva gjelder moralske krav i Norge kontra Pakistan eller andre steder i verden?

  Tagged with: ,

  Tips en venn Tips en venn

  Siste kommentarer

   Ordtaket