”Kommer Obamas fredspris for tidlig?” spør Erna Solberg

”Kommer Obamas fredspris for tidlig?” spør Erna Solberg thumbnail
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
By
Published: October 9, 2009

Related

  - Obama har gjennom sin tid som senator, presidentkandidat og USAs president de siste ni månedene tatt viktige initiativ innenfor områder som atomnedrustning og internasjonal og interreligiøs forsoning og avspenning.

  - Likevel har vi foreløpig sett få håndfaste resultater av Obamas initiativer. Nobelprisen legger derfor et betydelig press på ham om å leve opp til Nobelkomiteens, og verdens, forventninger. Vi har alle store forventninger til Obama, men denne prisen har nok kommet litt tidlig, sier Solberg.

  Tips en venn Tips en venn

  Siste kommentarer

   Ordtaket