Ikke la deg lure av AP’s røde roser

Ikke la deg lure av AP’s røde roser thumbnail
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
By
Published: September 7, 2009

Related

  Foto: Ulrik F. Thyve
  Foto: Ulrik F. Thyve

  Etter at Arbeiderpartiet og den rødgrønne regjeringen overtok for fire år siden har helsekøene økt med ca.20.000 personer i året, når det gjelder veibygging ligger Norge 30-40 år etter resten av Europa og Danmark har fire ganger så mye firefelts vei som Norge. Dullingen med de kriminelle fortsetter og man får samme straff om man stjeler to biler eller hundre biler, mens fengselskøene fjernes ved å slippe ut fangene før tiden.

  AP later som de har god styring med økonomien, men allikevel har de spilt bort 633 milliarder kroner av oljefondet det siste året og i kommunene ser vi et skrekkens eksempel fra de såkalte Terra-kommunene hvor politikerne har spilt bort flere hundre millioner på uvettige investeringer i utenlandske fond. Alle disse kommunene er AP styrt, og folk som bor i disse kommunene har fått store problemer.

  Men det er et problem som overskygger alt, og det er en innvandringspolitikk som er helt uten kontroll, da det kommer titusenvis av asylsøkere. I 2008 kom det fire ganger så mange asylsøkere til Norge som til Finland og Danmark til sammen. Og i 2009 har det igjen vært en kraftig økning i forhold til 2008. Ca 90 % av de som kommer hit har kvittet seg med sine papirer for å skjule sin identitet, for de har hørt av menneskesmuglerne at de blir trodd på det de sier når de kommer til Norge. Vi vet altså ikke om det er kriminelle, krigsforbrytere eller terrorister som kommer hit, for vi har jo sett mange eksempler på at det tidligere har kommet slike mennesker hit. Den må vel nærmest være både døv og blind som ikke ser at vi nå er i ferd med å ødelegge vårt eget land, og det er ingen andre enn velgerne som kan rette på det. En fortsatt rødgrønn eller AP regjering vil være en katastrofe.

  Man kan jo spørre seg hvorfor AP fortsatt vil sitte i regjering når de gjør en så dårlig jobb, men for AP er egen maktposisjon viktigere enn den norske befolkningens ve og vel. For AP er velgerne bare et redskap som skaffer dem makt. Og de får god hjelp av NRK og norsk presse til å føre velgerne bak lyset, for verken AP eller NRK er interessert i demokrati, de vil bare ha makt, og ser gjerne at Norge fortsetter som Europas siste kommuniststat.

  AP fortsetter sin uærlige valgkamp og sprer løgner om Fremskrittspartiet. Lørdag den 28. august kunne vi høre Marit Nybakk si følgende til velgerne på Linderud senteret i Oslo: ” Du vet hvordan det er i USA?  Hvis du ikke har jobb og råd til helseforsikring så får du ikke behandling på sykehus.  Det er slik det blir hvis FrP får makta”  I AP vet de jo godt at dette ikke er sant, for virkeligheten er at en FrP-regjering vil være en mye bedre garanti for et godt helsetilbud enn det AP kan gi, og alle utgifter vil dekkes av det offentlige.

  Men i AP er det ikke bare Marit Nybakk som kan lyve, Jonas Gahr Støre er minst like flink. Den samme lørdagen var Gahr Støre på Grønland Torg og snakket til velgerne fra en scene med mikrofon, og han kunne fortelle: ” at hvis FrP får regjeringsmakt blir det som i USA, hvor foreldre som blir arbeidsledige må ta ungene ut av skolen, fordi de ikke har råd til å betale skolepengene”.  Jonas Gahr Støre vet også at dette ikke er sant, men han står altså og lyver velgerne rett opp i ansiktet uten rødme, for han eier ikke skam. Vi får bare håpe på at velgerne ikke belønner denne uærligheten.

  Tips en venn Tips en venn

  Siste kommentarer

   Ordtaket