Australia sier nei til FN’s klimapanel

Australia sier nei til FN’s klimapanel thumbnail
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading ... Loading ...
By
Published: August 30, 2009

Related

  Det er meget oppløftene at regjeringen i Autralia som det første land i verden sier nei til den store CO2 bløffen og svindelen til FN’s klimapanel, IPCC. Dette må man regne med får store ringvirkninger og man får bare håpe på at klimamøtet i København i desember blir en dundrende fiasko. For det er flere land som står for tur, blant annet New Zealand, China, India og USA. I USA ligger man nå helt på vippen og et lignende lovforslag ble i Kongressen vedtatt med minst mulig margin, 219 mot 212 stemmer, men det må også vedtas i senatet og det jobbes nå veldig for å få stemt det ned der. Vedtaket i Australia vil sikkert bidra til det. Obama vil da sitte med skjegget i postkassa og klimamøtet i København vil være enda nærmere en fiasko.

  Dette lovforslaget om kvotepriser, CO2 rensing og CO2 deponering som ble nedstemt i Australia er det samme som den rødgrønne regjeringen med Stoltenberg og Erik Solheim i spissen nå bruker 100 til 150 milliarder kroner på her i Norge. Månelanding kaller man det.

  Alle disse pengene vil være bortkastet.

  Men Stoltenberg og Erik Solheim har også mange medskyldige, da samtlige politiske partier unntatt Fremskrittspartiet har lenket seg til masten til Stoltenbergs månelandingsfartøy og dermed sikret stø kurs mot grunnstøtning og fiasko. Arbeiderpartiet prøver å gjøre et nummer av overskridelser i Holmenkollen, men alle utbyggingsprosjekter i Norge får store overskridelser. Selv om Holmenkollen får overskridelser så får man i det minste igjen en flott hoppbakke, men når det gjelder det vanvittige pengeforbruket på klimatiltak så får man ingen ting igjen. Det blir bare 100 % fiasko.

  Vi mennesker kan ikke påvirke CO2 nivået i atmosfæren, da det styres av naturens egne sykluser. Vi kan heller ikke hindre eventuelle klimaforandringer som måtte komme. Vi må bare tilpasse oss.

  Tips en venn Tips en venn

  Siste kommentarer

   Ordtaket